UWV trajecten

De trajecten

Place to Sens is verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid in Nederland en biedt opleidingen voor professionals, coaching en re-integratiebegeleiding aan door het hele land. Ik maak deel uit van het landelijk dekkende netwerk. Voor UWV doen we binnen de re-integratiediensten de Werkfit, Modulaire en Naar Werk trajecten.  

Voor wie?

Heb jij een ZW-of WGA-, WAO-, WAJONG- of WAZ-uitkering via het UWV en vermoed je dat je hooggevoelig bent? Flexwerkers en mensen, die tijdens hun WW-uitkering arbeidsongeschikt worden, kunnen ook een ZW-uitkering via het UWV krijgen en onder de re-integratie regelingen vallen. Place to Sens voert namens Hooggevoelig heel gewoon Werkfit trajecten, Modulaire trajecten en Naar Werk trajecten uit voor het UWV. 

Voor meer informatie of aanmelden ga je naar Hooggevoelig heel gewoon, laat je gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Samen ontdekken we wat jou gelukkig maakt in werk.

Wanneer je één van de genoemde uitkeringen hebt, heb je recht op een re-integratietraject, welke wordt vergoed door het UWV.