Outplacement

Ontslag

Heb jij of heeft jouw werkgever besloten dat je niet meer werkzaam blijft bij de organisatie? Bijvoorbeeld door ontslag als gevolg van een reorganisatie of bedrijfssluiting, doordat de samenwerking niet meer lekker loopt of doordat jouw werkgever andere dingen verwacht dan wat jij te bieden hebt? In die gevallen biedt een outplacement traject uitkomst.

In een outplacement traject kijken we samen naar wat je wilt, wat je belangrijk vindt in werk, wat je talenten en kwaliteiten zijn en welke banen daar bij passen.

Ook werken we aan je arbeidsmarktpresentatie, dus hoe jij je kunt presenteren op de arbeidsmarkt. Denk aan een CV, sollicitatiebrief, social media, gespreksvaardigheden maar ook onderzoeken we of er andere, meer out of the box manieren zijn om zichtbaar te worden.

Daanaast ondersteun ik je wanneer je daadwerkelijk de arbeidsmarkt op gaat en gaat solliciteren, netwerken enzovoort. Want het zoeken naar een nieuwe baan gaat niet altijd zonder slag of stoot. Je krijgt te maken met teleurstellingen en je staat soms voor lastige keuzes. Ik help je daarbij met advies, als klankbord, als oefenmateriaal, als luisterend oor, om je te motiveren en om je te supporten.

Waar deuren sluiten,

gaan altijd weer nieuwe deuren open, je moet er alleen je ogen voor openen

Ik ondersteun, adviseur, motiveer je en geef je vertrouwen