Hooggevoeligheid

De beeldvorming

Bijna iedereen heeft weleens gehoord van hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. En wat er dan over gezegd of gedacht wordt, klopt niet altijd. Overgevoeligheid, het zoveelste labeltje, gedachten kunnen lezen, zweverig, speciaal gevonden willen worden, ingewikkeld doen, je aanstellen, het zijn zomaar een paar associaties die ik gehoord heb bij het begrip hooggevoeligheid. En hoe weet je dan dat je hooggevoelig bent? Hoe stellen ze de diagnose dan of kun je het testen?

Gebruikshandleiding

Zo, daar ben je dan maar mooi klaar mee, dat hooggevoelig zijn! En ja, hooggevoelig zijn is soms best lastig. Overprikkeling ligt op de loer en gevoelig zijn is in onze maatschappij nog niet altijd even breed geaccepteerd. Maar, je kunt er heel gelukkig oud mee worden! Als je maar weet hoe het voor jou werkt, wat je wel en niet moet doen en welke prachtige kwaliteiten je hiermee in huis hebt! En soms heb je daar wat ondersteuning bij nodig. Om te ontdekken wat het voor jou betekent en hoe je er in je dagelijkse leven en werk mee om kunt gaan.

Missie

Het is mijn missie om hooggevoeligheid herkend, erkend, gewaardeerd en vooral geleefd te laten worden! Gewoon, als onderdeel van alle andere mooie eigenschappen die er zijn in de wereld, en ingezet als kracht voor meer diversiteit!

Place to Sens is als erkend hooggevoeligheidsdeskundige dé plek in Noord-Nederland om je hooggevoeligheid te ontdekken, te ervaren, te omarmen en in te zetten in je leven en werk!

Voor inspiratie of mogelijkheden voor coaching, klik gerust eens verder!