Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Anneke Lich-Meijer en ik ben oprichter van Place to Sens. Naast coach en oprichter van Place to Sens ben ik moeder van 2 kinderen, een zoon van bijna 7 en een dochter van 4. Ik ben getrouwd met Robert, mijn levensbuddy.  En naast al deze ‘rollen’ ben ik ook gewoon MIJ, een vrouw van inmiddels 35, ik houd van dansen (tapdance, lyrical jazz en moderne dans), ik kan niet zonder muziek en ik houd enorm van de natuur. 

Wat kenmerkt mij?

Eigenlijk mijn hele leven al leef ik intens, ik weet sinds een aantal jaren waar dat vandaan komt: ik ben hooggevoelig. Alles wat ik doe is met volledige toewijding en betrokkenheid, ik kan intens genieten van dingen maar kan ook intens emotioneel geraakt worden, soms door kleine dingen. Ik heb een grote drang om dingen goed te doen, reflecteer veel en doe de dingen graag weloverwogen. Ik kon er vroeger al heel slecht tegen als de harmonie verstoord was, als mensen ruzie hadden, boos waren, of emoties hoog opliepen. Ik was dan letterlijk een paar dagen (en nachten) van slag. En onrecht, dat kon en kan ik nog steeds niet verdragen. Als mensen, en ook dieren, worden achtergesteld, niet gezien worden voor wie ze werkelijk zijn, veroordeeld of uitgesloten worden, dan maakt dat in mij heel veel los.

Mijn missie

Ik streef naar een inclusieve wereld waarin iedereen niet gelijk maar gelijkwaardig is, gezien wordt voor wie diegene werkelijk is en waar kwetsbaarheid als ultieme menselijke kracht wordt gezien. Want als een ieder zijn of haar eigen steentje bijdraagt en daarmee een plek krijgt, open staat voor een ander, wat kunnen we dan met elkaar veel bereiken, met de grootst mogelijke diversiteit die er is. Want alleen met die diversiteit kunnen we met de grote uitdagingen in de maatschappij en in de wereld dealen. Ik draag daaraan mijn steentje bij door mensen te helpen ontdekken wie ze zijn, wat ze te bieden hebben, wat ze nodig hebben en hoe ze daarvoor kunnen gaan staan. Met hooggevoeligheid als specialisme.

“Wanneer we vriendelijker worden voor onszelf, kunnen we vriendelijker worden voor de wereld.”

Haemin Sunim

Ik geef je ruimte en vertrouwen om jezelf beter te leren kennen, met alles wat jou jóu maakt.

Ik stimuleer je om zelf de touwtjes in handen te nemen en om steeds een stapje verder te komen.

Om daadwerkelijk in actie te komen, op een manier die bij jou past.

Ik houd je een spiegel voor en stel je vragen om meer helderheid te krijgen.

Ik ben een verwonderaar en ga graag de diepte in op zoek naar waarachtigheid,

dat waar het écht over gaat.

Naast diepgang heb ik ook een luchtige en humorvolle manier van coachen.

Ik schroom niet om je te confronteren.

Wat breng ik mee?

  • Achtergrond in Human Resource Management
  • Ervaringsdeskundige
  • Hooggevoelige moeder, vrouw, vriendin, werknemer en ondernemer
  • Acceptance and Commitment Therapie
  • Mindfulness
  • Geweldloze communicatie
  • Ervarigsgericht werken
  • Oplossingsgericht coachen