Agenda

In samenwerking met Biblionet Groningen, Bibliotheek Winschoten organiseer ik een lezing over Hoogsensitiviteit. De bibliotheek is een ontmoetingsplek voor alle mensen uit de maatschappij en daarmee een fantastische plek om Hooggevoeligheid onder de aandacht te brengen. 

Tijdens de lezing neem ik je mee in wat dit inhoudt, hoe je het herkent en wat het effect van deze eigenschap kan zijn op je dagelijkse leven, werk of school. Ik vertel je hoe je het kunt herkennen bij jezelf of bij anderen.

Locatie: Bibliotheek Winschoten, Meester D.U. Stikkerlaan 251 te Winschoten, tweede verdieping.

Tijd: 10.00u – 11.30u

Entree: gratis (bij aanmelding)

Geïnteresseerd? Klik hier om je plek te reserveren, dan staat er koffie of thee voor je klaar

Van 13 t/m 19 juni 2022 is het weer de Week van de HSP. Na eerdere jaren waarin honderden evenementen georganiseerd werden door het hele land zetten we ook dit jaar een interessante en inspirerende week neer! Dit wordt georganiseerd door de Kerngroep HSP Professionals. Deze week draagt eraan bij dat HSP meer aandacht krijgt in onze maatschappij en daarmee normaler wordt. 

Place to Sens biedt als onderdeel van deze week op donderdag 16 juni tussen 9.00u en 13.00u een gratis Tipgesprek HSP en Werk aan. Voor iedereen die hoogsensitief is (of denkt te zijn), als gevolg daarvan in het werk tegen dingen aanloopt en hierover graag eens met een deskundige wil sparren. 

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail naar anneke@placetosens.nl, vul het contactformulier in of bel met 06-11 18 46 32, dan reserveer ik een tijd voor je. 

Voor meer informatie over de Week van de HSP, kijk op:

www.weekvandehsp.nl

Eerder georganiseerd

Wanneer: zondag 30 januari 2021

Hoe laat: 10.00 uur tot 12.00 uur

Waar: Midwolderbos, ingang Landgoed Ennemaborg aan de Hoofdweg 96 in Midwolda (Oldambt). We treffen elkaar op de parkeerplaats met koffie/thee.

Vermoed je of weet je zeker dat je hooggevoelig / hoogsensitief bent en lijkt het je leuk om gelijkgestemden te ontmoeten? Om ervaringen te delen, herkenning te vinden bij anderen en te merken dat je niet de enige bent die met dingen worstelt? En wil je tegelijkertijd ook gevoed worden met meer info en inspiratie over (jouw eigen) hooggevoeligheid?

Wandel en praat dan mee tijdens dé eerste HSP wandeling in de regio op zondag 30 januari 2022 in het Midwolderbos (ingang aan de kant van Landgoed Ennemaborg) van 10.00 uur tot 12.00 uur. Een fijne start van het nieuwe jaar, om de drukte van de feestdagen even helemaal los te laten!

Laat je informeren en inspireren op dit prachtige landgoed met natuur en bos en ga met nieuwe energie en ontspannen weer naar huis.

Voor veel:

“oh echt?!”

“dus dat heb jij ook”

“dat is dus helemaal niet raar van mij”

“wat een goeie tip”

– momenten.

Wat krijg je?

  • Korte kennismaking met koffie/thee en een (gezonde) snack uit het vuistje voor genoeg wandelenergie;
  • Kleine introductie op de eigenschap hooggevoeligheid (naar behoefte);
  • Inspiratie om tijdens de wandeling met elkaar in gesprek te gaan over hooggevoeligheid;
  • Een oefening als ode aan je zintuigen;
  • En bovenal: gelijkgestemdheid, een ongedwongen sfeer en een moment voor jouzelf!

Wat moet je kunnen of ‘meebrengen’?

Goeie zin, een open blik en een paar comfortabele schoenen (geschikt voor bospaden). De wandeling is in principe voor alle type wandelaars geschikt, hooguit 4 à 5 km. lang.

Bijdrage: € 7,50

Parkeren: Tegenover de Ennemaborg, aan de andere kant van de weg, is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Wil je mee? Meld je dan even aan via het contactformulier, dan zorg ik dat er koffie en wat lekker voor je is!